ΑΤΗΕΝΑ


ATHENA BIOCLIMATIC

Athena
Athena

ATHENA! Το όνομα δόθηκε από την ελληνική θεά της σοφίας. Αυτή η βιοκλιματική πέργκολα είναι μια ισορροπία μεταξύ ποιότητας, τιμής και σχεδίασης. Βασίζεται στην απλότητα της μηχανικής και στην ευελιξία διαφορετικών συνδυασμών μοντέλων.

H ATHENA σχεδιάστηκε εξαρχής, για να παρέχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα μοναδικά led eye, αντί για τις κλασικές γραμμικές λωρίδες LED στις περσίδες δημιουργούν  μια «ρομαντική» ατμόσφαιρα. Επίσης η κρυφή μπάρα κίνησης που λειτουργεί αόρατα μέσα στην υδρορροή και ο εντελώς αθόρυβος κινητήρας είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ATHENA. Τέλος, η εξαιρετικά λεπτή δοκός μόλις 20cm είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του μοντέλου.

H ATHENA bioclimatic κατασκευάζεται σε διάφορα μοντέλα και διαστάσεις. Αυτόνομη ή επιτοίχια τοποθέτηση, ακόμη και ενσωματωμένη σε υπάρχουσα κατασκευή, μπορεί να φτάσει έως και 5000mm άνοιγμα και 6060mm προβολή με 4 κολώνες ή 7280mm προβολή με έξι κολώνες και μόνο έναν κινητήρα!

Οι δοκοί, οι κολώνες και οι περσίδες έχουν βαφή πούδρας με βάση τα πρότυπα Qualicoat Class 2. Προσφέρουμε μια μοναδική σειρά πέντε βασικών χρωμάτων RAL και φυσικά μπορούμε να βάψουμε σε πούδρα το RAL που επιθυμείτε με μια μικρή επιπλέον χρέωση. Σημειώστε ότι ο διπλός χρωματισμός (διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για το πλαίσιο και τις περσίδες) είναι επίσης μια επιλογή.

Οι επιλογές φωτισμού είναι LED “eye” στις περσίδες και περιμετρικά λωρίδες  LED λευκές ή RGB. Φυσικά, όλα τα προϊόντα LED είναι ρυθμιζόμενα και τηλεχειριζόμενα.

Διαστάσεις κολώνας > 130×130

Διαστάσεις δοκού     > 200×130

Μετάβαση στο περιεχόμενο espabanner