BLADEROOF


BLADEROOF 12 BIOCLIMATIC

Bladeroof 12
Bladeroof 12

Εκμεταλλευτείτε τον εξωτερικό σας χώρο! Ας δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό και μοναδικό περιβάλλον.

Η Bladeroof 12 είναι μιας κορυφαίας ποιότητας βιοκλιματική πέργκολα με ρυθμιζόμενες περσίδες, που προσφέρει όχι μόνο αποτελεσματική σκίαση αλλά και αερισμό, φυσικό φως και προστασία από τη βροχή, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου κατά παραγγελία και διατίθεται σε αυτόνομα ή επιτοίχια μοντέλα. Εάν απαιτούνται ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, είναι επίσης δυνατή η σύζευξη και η προσθήκη μονάδων.

Όλη η κατασκευή είναι ηλεκτροστατικά βαμμένη με βάση τα πρότυπα Qualicoat Class 2. Προσφέρουμε μία σειρά πέντε βασικών χρωμάτων RAL και φυσικά μπορούμε να βάψουμε σε διαφορετικά χρώματα RAL με μικρή επιπλέον χρέωση. Σημειώστε ότι ο διπλός χρωματισμός (διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για το πλαίσιο και τις περσίδες) είναι επίσης μία επιλογή.

Όλα τα προϊόντα Bladeroof 12 είναι επίπεδα με ενσωματωμένες υδρορροές και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ προεγκατεστημένα, ώστε να προσφέρουν καθαρό γραμμικό σχεδιασμό. Η βιοκλιματική πέργκολα Bladeroof 12 είναι ηλεκτροκίνητη, χρησιμοποιώντας μοτέρ SOMFY RS100 Hybrid στη πρώτη περσίδα και μηχανισμό τεντώματος ελατηρίου στη τελευταία περσίδα. Αυτή η καινοτομία προσφέρει αθόρυβη και ομαλή λειτουργία, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Δυνατότητα χρήσης του μοτέρ με τηλεχειριστήριο ή διακόπτη τοίχου.

Οι ταινίες LED είναι επίσης μία επιλογή. Μπορούν να τοποθετηθούν ενσωματωμένα στις περσίδες, στις περιμετρικές λωρίδες με κρυφό ή ορατό φως καθώς και στις κολώνες.

Όλα τα προϊόντα τηλεχειρισμού υποστηρίζονται από τη εταιρία SOMFY.

Διαστάσεις πυλώνα > 120×120

Διαστάσεις δοκού   > 250×120

Μη χάνετε άλλο χρόνο… Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον εξωτερικό χώρο των ονείρων σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο espabanner