BLADEROOF


BLADEROOF 16 BIOCLIMATIC

Bladeroof 16
Bladeroof 16

Θέλετε να αξιοποιήσετε τον κήπο, την βεράντα ή το μπαλκόνι σας ; Θέλετε μία κατασκευή με τα λιγότερα δυνατά εμπόδια (κολώνες). Η βιοκλιματική BLADEROOF 16 είναι η σωστή λύση.

Το μέγιστο άνοιγμα της πέργκολας μπορεί να φτάσει τα 7200mm. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μία πέργκολα 7,20×7,20 (52τ.μ) με μόνο 4 κολώνες. Δεν είναι αρκετό αυτό; Μπορούν να συνδεθούν μονάδες προς όλες τις κατευθύνσεις για επέκταση. Απλά φανταστείτε το και θα το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.

Προσφέροντας μία ποικιλία επιλογών, η βιοκλιματική πέργκολα Bladeroof 16 κατασκευάζεται αυτόνομη ή επιτοίχια, στα επιθυμητά μέτρα, σχεδιασμένη για να ταιριάζει και να συνδυάζεται σε κάθε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.

Όλη η κατασκευή είναι ηλεκτροστατικά βαμμένη με βάση τα πρότυπα Qualicoat Class 2. Προσφέρουμε μία σειρά πέντε βασικών χρωμάτων RAL και φυσικά μπορούμε να βάψουμε σε διαφορετικά χρώματα RAL με μικρή επιπλέον χρέωση. Σημειώστε ότι ο διπλός χρωματισμός (διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για το πλαίσιο και τις περσίδες) είναι επίσης μία επιλογή.

Όλα τα προϊόντα Bladeroof 16 είναι επίπεδα με ενσωματωμένες υδρορροές και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ προεγκατεστημένα, ώστε να προσφέρουν καθαρό γραμμικό σχεδιασμό. Η βιοκλιματική πέργκολα Bladeroof 16 είναι ηλεκτροκίνητη, χρησιμοποιώντας μοτέρ SOMFY RS100 Hybrid στη πρώτη περσίδα και μηχανισμό τεντώματος ελατηρίου στη τελευταία περσίδα. Αυτή η καινοτομία προσφέρει αθόρυβη, ομαλή λειτουργία, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Δυνατότητα χρήσης του μοτέρ με τηλεχειριστήριο ή διακόπτη τοίχου.

Οι ταινίες LED είναι επίσης μία επιλογή. Μπορούν να τοποθετηθούν ενσωματωμένα στις περσίδες, στις περιμετρικές λωρίδες με κρυφό ή ορατό φως καθώς και στις κολώνες.

Όλα τα προϊόντα τηλεχειρισμού υποστηρίζονται από τη εταιρία SOMFY.

Διαστάσεις κολώνας > 160×160

Διαστάσεις δοκού     > 310×160

Στείλτε μας ένα email σήμερα! Θα σας στείλουμε άμεσα όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το έργο σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο espabanner